malgratcomunicacio.cat

En directe

La Policia Local ha registrat 214 infraccions al Passeig Marítim des del desembre.

L'alcalde Joan Mercader demana més presència de Mossos al Passeig Marítim

La demanda arriba després de l'agressió que va patir un jove la matinada de dissabte passat a la sortida de la discoteca Tropicana. Aquesta és la segona vegada en poc més de mig any que es produeix una baralla que acaba amb ferits a les portes d'aquest local, ubicat al Passeig Marítim. La Policia Local també ha obert una acta que ha de servir per estudiar si la discoteca compleix la normativa i les mesures de seguretat.Publicat:
09-06-2016 / 11:25:29
Actualitzat:
09-06-2016 / 12:51:53

L'alcalde Joan Mercader ha lamentat l'apunyalament a un noi, veí de Granollers de 25 anys, que va tenir lloc la matinada de dissabte passat a les portes de la discoteca Tropicana. És la segona vegada que es produeix un succés d'aquest tipus a les portes del local en menys de mig any. Al novembre, un veí de Montcada i Reixac de 20 anys va quedar en coma després de patir una pallissa just després de sortir d'aquesta discoteca.

Mercader ha explicat que "aquesta situació els preocupa i que no es pot tolerar que passin aquests fets al nostre municipi". L'alcalde ha detallat que ja al novembre es va parlar amb el propietari del local "perquè prengués mesures". Mercader diu, però, que "a dia d'avui qui ha pres les màximes mesures ha estat l'Ajuntament a través de la Policia Local". Arran de l'agressió de dissabte passat, Joan Mercader demana que "els Mossos d'Esquadra reforcin la seguretat al Passeig Marítim ja que són ells els qui tenen la competència en ordre públic en aquests casos".

Paral·lelament, la Policia Local ha aixecat una acta a la discoteca Tropicana que servirà per estudiar si el local compleix la normativa i les qüestions relacionades amb la seguretat. Mercader diu que la intenció és "aconseguir que es prenguin les mesures adients per evitar la repetició d'aquests fets a Malgrat de Mar".

214 infraccions al Passeig Marítim des del desembre

La Policia Local de Malgrat de Mar ha comptabilitzat un total de 360 infraccions arreu del municpi des del desembre de l'any passat. Només a la zona del voltant de la discoteca Tropicana, al Passeig Marítim, se n'han comès 214. D'aquestes, la majoria, 113, estan relacionades amb actes incívics, 51 són fets contra la seguretat ciutadana, i la resta, 50, són alcoholèmies. De les 214 infraccions que s'han registrat, només 18, el 8,5%, han estat comeses per veíns de Malgrat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits