malgratcomunicacio.cat

En directe

En Boston, la Fama i la Sira ja han estrenat les seves casetes a la caserna de la Policia Local.

La unitat canina de la Policia Local reforça la vigilància a l'Avinguda Mediterrània, al Passeig Marítim i a les platges

La Unitat canina de la Policia Local de Malgrat de Mar patrulla cada dia des d'ahir de 18 h a 2 h de la matinada, i els caps de setmana ho farà de 18 h a 6 h. D'aquesta manera, la Policia Local reforça aquest servei que aquest estiu farà tasques de vigilància a l'avinguda Mediterrània, Passeig Marítim i platges. La Unitat canina està formada per tres gossos -Boston, Fama i Sira- i un caporal i a partir de gener, tindrà un agent més.Publicat:
03-06-2016 / 15:17:52
Actualitzat:
03-06-2016 / 15:26:36

Fins ara, la Unitat canina de la Policia Local actuava de manera intermitent depenent de la disponibilitat del caporal Aniceto Gámiz, que és el responsable d'aquest servei. Des d'ahir, en Boston, la Fama i la Sira patrullen a l'avinguda Mediterrània. Aquests mesos també ho faran pel Passeig Marítim i a les platges. L'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha explicat que la intenció és "incrementar la sensació de seguretat dels ciutadans". "A vegades el ciutadà es pensa que hi ha certa inseguretat, i és una sensació absolutament subjectiva, i el que fem és reforçar la imatge de seguretat a places, barris i la zona d'oci". 

La Policia Local ha habilitat unes casetes per als tres gossos, que ara viuen a la caserna. El caporal Aniceto Gámiz ha afirmat que els animals fins ara estaven ben cuidats, però en una altra ubicació fora de la comissaria de la policia, la qual cosa provocava que per fer els serveis, s'havia de desplaçar per anar-los a buscar. D'aquesta manera, s'ha millorat les condicions del servei, segons ha explicat el caporal. 

Els gossos no treballen més de dues o tres seguides. Gámiz els entrena cada dia durat una hora i mitja, amb uns exercicis en els quals juguen i passegen. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits