malgratcomunicacio.cat

En directe

Acte institucional contra la violència masclista a la plaça de l'Església

Unes cinquanta persones s'apleguen a la plaça de l'Església per rebutjar la violència masclista

L'acte institucional del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, que s'ha celebrat aquest dilluns a la tarda, ha inclòs una encesa de llantions en record a les víctimes, la lectura del manifest i la interpretació del Cant dels Ocells


Publicat:
26-11-2013 / 13:06:58
Actualitzat:
26-11-2013 / 13:56:06

Alguns dels ciutadans que s'han aplegat aquest dilluns a la plaça de l'Església han estat els encarregats d'encendre els 47 llantions que han servit per recordar cadascuna de les dones que aquest 2013 han mort en mans de les seves parelles a l'estat espanyol. Després, alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa, Escola Vedruna i de l'Aula de Música Contrapunt han llegit el manifest contra la violència masclista que enguany ha remarcat la necessitat de treballar la igualtat entre homes i dones amb els més joves. L'acte institucional contra la violència masclista ha finalitzat amb la interpretació del Cant dels Ocells a càrrec de l'Aula de Música Contrapunt i un minut de silenci.

L'activitat d'aquest dilluns ha servit per tancar tot un conjunt d'activitats que s'han programat des de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. Aquests dies també s'han dut a terme un taller de Chi Kung, una caminada per la igualtat pel Delta de la Tordera i la projecció de la pel·lícula La fuente de las mujeres al Centre Cultural.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits