malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament reforça la seguretat arran de l'atac que va patir un empleat del servei de neteja

L'alcalde Joan Mercader ha anunciat avui al ple municipal que des d'aquest divendres la Policia Local augmentarà la vigilància en aquelles zones en què els empleats del servei de neteja se senten més insegurs. La decisió respon a la petició que ha fet Coptalia, l'empesa que s'encarrega de la neteja del poble, després de l'atac racista que va patir un dels seus treballadors dissabte passat al carrer de Sant Esteve.Publicat:
05-05-2016 / 21:02:32
Actualitzat:
05-05-2016 / 21:57:50

La reunió entre l'alcalde Joan Mercader, la Policia Local de Malgrat de Mar i Coptalia també ha servit per decidir dotar els treballadors de ràdios per comunicar-se entre ells en cas d'emergència. Des d'aquest divendres, a més, treballaran acompanyats o, com a mínim, amb una distància entre ells que els permeti tenir contacte visual.

En aquesta trobada, Coptalia ha trasmès a l'Ajuntament que arrel de l'agressió del cap de setmana passat al carrer de Sant Esteve els treballadors tenen certa sensació d'inseguretat. L'alcalde Joan Mercader ha reiterat que "l'agressió de dissabte és un fet aïllat" i que "en cap cas es poden tolerar aquest tipus d'actuacions".

La Policia Local va detenir dissabte passat un veí de Malgrat de Mar de 33 anys, que hauria agredit un escombriaire pel sol fet de ser magribí. La víctima va rebre diversos cops i un parell de punxades amb una navalla petita. A banda de deixar-li la cara desfigurada, el detingut també va tallar-li el lòbul de l'orella.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits