malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la xerrada sobre consum responsable. Foto: Regidoria de Medi Ambient

L'expert Jordi Abad recomana els productes frescos i de casa per consumir amb seny

Una xerrada sobre consum responsable ha reprčs aquest dijous al Centre Cívic el programa d'activitats previstes a Malgrat de Mar per commemorar la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Demŕ dissabte tindrŕ lloc el "Clean up day" i la subhasta de bicicletes, i fins diumenge es podrŕ participar als concursos que s'han posat en marxa a les xarxes socials


Publicat:
22-11-2013 / 11:44:30
Actualitzat:
22-11-2013 / 13:01:30

Jordi Abad, tècnic de l'empresa Sistemas Medioambientales, ha apropat aquest dijous a malgratencs i malgratenques les bases d'un consum sostenible. Ha recomanat, entre d'altres coses, comprar productes frescos i de casa. També ha explicat que les grans assignatures pendents són, d'una banda, el sobreconsum energètic i, de l'altra, la gran quantitat d'envasos que adquirim quan comprem menjar ràpid.

Els actes de la Setmana Europea de Prevenció de Residus continuaran aquest cap de setmana amb la celebració del que la Unió Europea anomena "Clean Up Day", una operació de neteja de la zona forestal del barri de Can Viader demà a partir de les 10 h. El punt de trobada serà la rotonda del carrer de Sant Genís. El mateix dia a la tarda, a partir de les 16.30 h a la Plaça de Ca l'Arnau, es farà la ja tradicional Subhasta de bicicletes abandonades. 

Prevenció de residus també a Instagram i Twitter

La Regidoria de Medi Ambient també té en marxa dos concursos a les xarxes socials per commemorar la Setmana Europea de Prevenció de Residus. D'una banda, el 2on Concurs a Instagram, que es va posar en marxa l'any passat, amb la idea que els usuaris d'aquesta xarxa social publiquin fotografies d’elements de prevenció, reutilització, minimització i sensibilització amb l’etiqueta #prevenciomalgrat2013. Per una altra banda, el 1r Concurs d'idees a Twitter que consisteix en què els participants, a títol personal, facin arribar les seves idees en forma de piulades i expliquin alguna acció del seu dia a dia que contribueixi a prevenir, reutilitzar i minimitzar els residus, afegint l’etiqueta o hashtag #prevenciomalgrat2013 @ajmalgrat. Els interessats a participar en els dos concursos poden consultar les bases al web municipal. 

Galeria d'ŕudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits