malgratcomunicacio.cat

En directe

Presentació dels ajuts i subvencions amb els alcaldes. Foto: Òscar Ferrer / Diba

L’Ajuntament estudia els projectes per als quals demanarà recursos a la Diputació

Alcaldes i alcaldesses del Maresme s’han reunit amb la presidenta de la Diputació per conèixer les diferents vies de col·laboració.Publicat:
29-01-2016 / 18:49:39
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L’Ajuntament de Malgrat de Mar s’acollirà a diverses línies d’ajuts i subvencions que cada any atorga la Diputació de Barcelona per desenvolupar diversos projectes. Ho ha explicat l’alcalde Joan Mercader després d’assistir a la presentació del catàleg de subvencions de la Diputació que s’ha fet juntament amb altres responsables municipals de la comarca a la seu del Consell Comarcal del Maresme.

Durant la trobada, la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el vicepresident primer, Dionís Guiteras, han presentat als alcaldes i alcaldesses del Maresme les meses de concertació 2016-2019, que permeten als Ajuntaments demanar subvencions per fer noves inversions, rehabilitacions o eixugar deute.

Mercader, que no ha donat detalls dels projectes que presentarà el consistori, ha explicat que “gràcies a aquests ajuts durant el mandat anterior es va poder canviar la coberta del pavelló municipal”.  “Tenim perfilats els projectes per als quals volem demanar recursos però hem de mirar les condicions i veure si ens podem acollir”, ha afegit l’alcalde.

El consistori té temps fins el 31 de març per presentar les seves propostes.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits