malgratcomunicacio.cat

En directe

Segona assemblea oberta de la CUP

La CUP presentarà una moció per tal que l'Ajuntament "cobreixi els serveis mínims en zones habitades"

La segona assemblea oberta de la CUP ha aplegat al voltant d'una quinzena de persones aquest dissabte al Centre Cívic. Han debatut sobre com es gestionen les qüestions urbanístiques a Malgrat de Mar. La obres de remodelació del carrer Llibertat han tornat a sortir en el debat.Publicat:
16-11-2015 / 13:53:59
Actualitzat:
16-11-2015 / 14:17:07

La segona assemblea oberta que la CUP de Malgrat de Mar ha celebrat aquest dissabte a la tarda al Centre Cívic ha acordat presentar una moció per tal que l'Ajuntament "cobreixi els serveis mínims en zones habitades" sense que els veïns hagin de pagar contribucions especials. La proposta ha sortit després d'un intens debat sobre les obres de remodelació del carrer Llibertat que, finalment, no s'han acabat executant per falta d'entesa entre el consistori i els veïns.

La regidora de la CUP a l'Ajuntament, Núria Casajuana, ha explicat que "l'Assemblea ha anat molt bé i la valorem de forma molt positiva". "Hem recollit molta informació, fins i tot més, que la que tenim a través de projectes tècnics de l'Ajuntament, que si no t'ho expliquen són molt difícils d'entendre", ha afegit. Per la seva banda, el regidor de la CUP, Paco Màrquez ha dit que a la reunió "s'han tractat els temes de les obres que es fan a Malgrat i de projectes redactats que no s'han executat. La mobilitat també ha sigut un tema de debat, ja que un punt important de la urbanització dels carrers recau en la mobilitat".

Les actuacions urbanístiques dels darrers anys als carrers Sant Esteve, d'En Blanch i Mallorca també han estat presents al debat. Una de les conclusions exposades pels assistents ha estat que "l'urbanisme s'ha de gestionar de manera diferent de com s'ha fet fins ara".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits