malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de les activitats

Se suspèn la 1a Fira d'Intercanvi per falta d'inscripcions

La Regidoria de Medi Ambient ha suspès la Fira d'Intercanvi, que s'havia de celebrar demà dissabte, per falta d'inscripcions. Per prendre part en aquesta mostra calia fer una inscripció prèvia i només es podia fer intercanvi, en cap cas, transacció econòmica.


Publicat:
15-11-2013 / 12:30:42
Actualitzat:
15-11-2013 / 13:10:40

Els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus s'iniciaran demà dissabte amb el tret de sortida dels dos concursos que la Regidoria de Medi Ambient engega a les xarxes socials. D'una banda, el 2on Concurs a Instagram, que es va posar en marxa l'any passat, amb la idea que els usuaris d'aquesta xarxa social publiquin fotografies d’elements de prevenció, reutilització, minimització i sensibilització amb l’etiqueta #prevenciomalgrat2013. Per una altra banda, el 1r Concurs d'idees a Twitter que consisteix en què els participants, a títol personal, facin arribar les seves idees en forma de piulades i expliquin alguna acció del seu dia a dia que contribueixi a prevenir, reutilitzar i minimitzar els residus, afegint l’etiqueta o hashtag #prevenciomalgrat2013 @ajmalgrat. Els interessats a participar en els dos concurs poden consultar les bases al web municipal.


El programa d'activitats de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Malgrat també inclourà una xerrada sobre consum responsable el 21 de novembre, que anirà a càrrec del tècnic de la Diputació de Barcelona Enric Coll, i es farà al Centre Cívic a les 15.30 h. Una altra de les novetats d'enguany serà la celebració del que la Unió Europea anomena "Clean Up Day", una operació de neteja de la zona forestal del barri de Can Viader el dissabte 23 de novembre a partir de les 10 h. El punt de trobada serà la rotonda del carrer de Sant Genís. El mateix dia a la tarda, a partir de les 16.30 h a la Plaça de Ca l'Arnau, es farà la ja tradicional Subhasta de bicicletes abandonades. 

Per altra part, durant tot aquest mes de novembre es podrà trobar el "Llibre viatger", una iniciativa per a l'intercanvi de llibres que es fa al Centre Cívic. 

Consulteu aquí el programa de la Setmana Europeu de la Prevenció de Residus a Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits