malgratcomunicacio.cat

En directe


268 persones opten a la borsa de treball de l'Ajuntament

Aquest dijous l'Ajuntament ha publicat al web municipal la llista d'admesos i exclosos. La selecció estarà enllestida a finals del mes d'octubre.Publicat:
24-09-2015 / 13:28:25
Actualitzat:
24-09-2015 / 14:03:10

La Regidoria de Recursos Humans de l'Ajuntament ha creat dues borses de treball per a la contractació de personal laboral temporal i de funcionari interí per cobrir places vacants i substituir personal. 154 persones s'han presentat a la borsa dels llocs de treball d'auxiliar administratiu i 114 a la de conserge en edificis i instal·lacions municipals.

És la primera vegada que l'Ajuntament de Malgrat disposa de borsa de treball per cobrir vacants i baixes. La regidora de Recursos Humans, Carme Ponsa (JXM), ha fet una valoració "molt positiva" del procés i ha explicat que "amb aquesta borsa de treball l'Ajuntament guanyarà amb agilitat a l'hora de cobrir substitucions i alhora, es promou la inserció laboral". 

A la borsa d'auxiliars administratius s'han fet 154 sol·licituds i 3 persones han quedat excloses. A la de conserges, 114, i n'han quedat exclosos 8. La regidora ha explicat que les persones que han quedat excloses és per no complir els requisits, i que  en els propers dies, els admesos hauran de presentar la documentació, que no hagin aportat.

Carme Ponsa ha avançat que la propera setmana es publicarà la llista dels admesos, així com la composició del tribunal, la data i el lloc de la celebració de l'examen. "Calculem que cap a final del proper mes d'octubre ja tindrem feta tota la selecció i podrem dir qui ha estat seleccionat per al lloc de treball", ha explicat la regidora de Recursos Humans.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits