malgratcomunicacio.cat

En directe


L'alcalde defensa l'actuació de l'Ajuntament en el tema dels barracons de l'IES

Joan Mercader diu que el consistori sempre ha presionat la Generalitat per la construcció d'un nou institut o per fer l'ampliació de l'actual. Diu que des del Govern sempre els han dit que no és possible per motius econòmics.Publicat:
15-09-2015 / 13:15:07
Actualitzat:
15-09-2015 / 13:51:49

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader ha defensat l’actuació de l’Ajuntament en el tema dels barracons de l’institut. Mercader ha explicat que l'Ajuntament "ha fet la feina que li pertoca", en referència a l'oferiment del consistori de diversos equipaments municipals per fer classe i la queixa als serveis territorials d'Ensenyament al Maresme pel retard de les obres dels barracons que està duent a terme el Departament d'Ensenyament.

Pel que fa a la falta d'espai Mercader ha explicat que el consistori sempre ha presionat la Generalitat per la construcció d’un nou institut o l’ampliació de l’existent, però que des del govern sempre els han dit que no és possible per motius econòmics.

L’alcalde ha afegit que mentre el govern municipal ha fet feina per intentar solucionar el problema "la CUP només ha mostrat la seva disconformitat".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits