malgratcomunicacio.cat

En directe

Exposició dels 45 anys de la biblioteca La Cooperativa

Una exposició fotogràfica celebra els 45 anys de la Biblioteca La Cooperativa

La mostra es pot veure fins el 31 d'agost a la sala polivalent de la biblioteca.Publicat:
14-08-2015 / 10:38:19
Actualitzat:
14-08-2015 / 14:01:19

Aquest diumenge la Biblioteca La Cooperativa compleix 45 anys. Per tal de commemorar l’aniversari la biblioteca ha posat en marxa una exposició fotogràfica a la sala polivalent que porta el nom “45 anys de biblioteca” i que es pot veure fins el 31 d'agost. Es tracta d’un recull de fotografies que il·lustren l’evolució en els serveis viscuda al llarg de tot aquest temps. A més, també hi ha la projecció d’un vídeo amb imatges dels darrers 15 anys que ha estat realitzat per Ferran García, un dels usuaris de l’equipament.

Pilar Casanovas, una de les tècniques de la Biblioteca, ha explicat que l'exposició mostra "com han evolucionat les biblioteques, passant de ser un centre de lectura i préstec de llibres, a espais d'activitats culturals molt diverses". Per Pilar Casanovas, les biblioteques "continuaran sent un centre de préstec de llibres però per nens petits i, en la resta, ens hem de reinventar una mica, estar al costat de l'evolució dels temps".

La biblioteca de Malgrat de Mar forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals i la seva gestió depèn de l'Ajuntament que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Va ser inaugurada el 16 d'agost de 1970 al primer pis del Col·legi Públic Mare de Déu de Montserrat, i va donar servei en aquest local fins a la tardor de l'any 1999, moment en què va tancar les portes per preparar el seu trasllat a l’actual edifici de La Cooperativa.

L’actual biblioteca es va inaugurar l'1 d'abril de l'any 2000 amb tot el seu fons informatitzat i amb uns espais més amplis i més ben dotats.

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits