malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de la Marató de Sang

Malgrat acull aquest dissabte una nova marató de donació de sang

Es podrà donar sang de 10 del matí a 10 del vespre al Parc de Can Campassol. L'activitat s'inclou dins els actes de la Festa Major de Sant Roc, que comença aquest divendres.Publicat:
07-08-2015 / 13:58:49
Actualitzat:
10-08-2015 / 11:09:44

El Parc de Can Campassol acull un any més la marató de donació de sang des de les 10 del matí fins les 10 del vespre. Els organitzadors -el Banc de Sang i Teixits- esperen superar els 304 donants de l'any passat i consideren la marató de Malgrat com "estratègica, ja que a l'agost solen baixar les donacions i el fet que a Malgrat sigui festa major, ajuda a mantenir les reserves", ha explicat Sílvia Delgado, promotora del Banc de Sang i Teixits al Maresme.

Els requisits per poder donar sang són trobar-se bé de salut, pesar més de 50 quilos i tenir menys de 65 anys. Els homes poden donar sang quatre cops a l'any i les dones tres amb un interval de 2 mesos per tal que el cos pugui tornar a fabricar la sang. Els organitzadors recomanen consultar al metge del punt de donació de sang "perquè hi ha moltes malalties i medicaments que són compatibles amb la donació i, fins i tot, hi ha persones més grans de 65 anys que poden allargar un parell d'anys la seva vida com a donant si es troben bé de salut" explica Sílvia Delgado.

Des del Banc de Sang i Teixits també recorden la importància de donar de sang de manera regular "ja que la sang caduca i, a més, no tothom necessita els mateixos components".

Durant la jornada hi haurà diverses activitats lúdiques al Parc de Can Campassol.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits