malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader és el nou alcalde de Malgrat de Mar. Foto: Premsa Ajuntament

Joan Mercader és el nou alcalde de Malgrat de Mar

El cap de llista del PSC ha obtingut els vots favorables del seu partit i de JuntsxMalgrat, formació amb la que ha signat un pacte de govern.Publicat:
13-06-2015 / 13:46:26
Actualitzat:
13-06-2015 / 14:06:54

Joan Mercader (PSC) ha estat investit nou alcalde de Malgrat de Mar durant el primer Ple del mandat 2015-2019 que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia al Centre Cultural. Mercader ha obtingut els suports del seu partit i de JuntsxMalgrat, la formació amb la que el PSC ha signat un pacte de govern per als propers quatre anys. CiU i la CUP han votat en blanc, el PP s'ha abstingut i ERC ha votat el seu candidat.

En el primer ple del mandat també han pres possessió del seu càrrec els 17 regidors del nou consistori: 6 del PSC, 3 de JuntsxMalgrat, 3 d'ERC, 2 de CiU, 2 de la CUP i 1 del PP. El plenari, que aquest mandat compta amb un partit més (CUP) presenta moltes cares noves, sobretot per la renovació de les llistes electorals del PSC i ERC, l'entrada al consistori de la CUP i la sortida d'un regidor del PP i un altre d'ICV-EUiA.

Per altra banda els regidors d'ERC i CiU han donat suport al text proposat per l'Associació de Municipis per la independència (AMI) en el que es comprometen amb "el nou Parlament, President i Govern de la Generalitat de Catalunya que sorgeixin de les eleccions del 27 de setembre de 2015, per exercir l’autodeterminació del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les institucions, l'Estat català, lliure i sobirà".

Galeria d'imatges

Els 17 regidors del nou consistori de Malgrat. Foto: Premsa Ajuntament Conxita Campoy i Joan Mercader Joan Mercader en el moment de prendre possessió del càrrec

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits