malgratcomunicacio.cat

En directe

D'esquerra a dreta: Juan José López Burniol, Joan Mercader i Joan Rangel

El PSC de Malgrat posa a debat el paper de les administracions locals

La sala d’actes de la Biblioteca La Cooperativa s’ha omplert per escoltar els arguments de l’alcaldable socialista Joan Mercader, que ha estat acompanyat del tertulià Juan José López Burniol i del diputat Joan RangelPublicat:
04-05-2015 / 10:17:20
Actualitzat:
04-05-2015 / 10:27:58

El paper que juguen les administracions locals en el context socioeconòmic actual així com el seu rol en el futur ha centrat el debat organitzat per l’agrupació local del Partit Socialista (PSC) de Malgrat de Mar. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldable socialista Joan Mercader, de Juan José López Burniol, col·laborador habitual en les tertúlies de diversos mitjans de comunicació i de Joan Rangel, diputat del PSC al Congrés.

Joan Mercader ha explicat que amb aquest acte el Partit Socialista vol “destacar els aspectes positius de l’administració local com la proximitat i la gestió del dia a dia i de l’espai públic”. Mercader, però, ha denunciat “la falta de competències que tenen els ajuntaments per fer front a qüestions socials o per fer polítiques d’ocupació i habitatge, competències que actualment té la Generalitat o l’Estat, fet que ens limita per donar una resposta efectiva al dia a dia de la gent”.
L’alcaldable socialista també s’ha mostrat partidari de revisar el paper actual de les Diputacions i Consells Comarcals i ha posat com a exemple la gestió de la Mancomunitat de Residus de l’Alt Maresme, amb seu a Malgrat de Mar.

Per altra banda, Mercader considera que els ciutadans “continuen veient l’Ajuntament com l’administració més propera ja que si no no vindrien al consistori a demanar ajuda en temes com ajudes del Pirmi o d’habitatge, que són competències de la Generalitat”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits