malgratcomunicacio.cat

En directe


Conxita Campoy creu que s'ha de restablir l'honorabilitat de tots els càrrecs públics que s'han vist implicats en el cas de la Federació de Municipis

L'Audiència Provincial de Barcelona va arxivar ahir la peça del "cas Mercuri" que estava relacionada amb els suposats sobresous que alguns alcaldes, entre ells Conxita Campoy, haurien cobrat a través de la Federació de Municipis de Catalunya. L'alcaldessa considera que ara cal "restituir el bon nom d'una persona que ha estat 24 anys al front d'un Ajuntament". Campoy també ha lamentat, una vegada més, el tractament informatiu que els mitjans han fet del cas.Publicat:
17-03-2015 / 13:20:54
Actualitzat:
17-03-2015 / 14:11:45

L'Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat el cas perquè entén que la Federació de Municipis de Catalunya és una entitat privada i, per tant, no s'ha produït malversació de fons públics. Davant la notícia de la desimputació de tots els càrrecs electes, Conxita Campoy ha explicat que el fet d'haver-se vist involucrada en un procés com aquest "no és de rebut" i que "mai ningú podrà dir que ha fet alguna cosa mal feta" o relacionar-la amb irregularitats.

Campoy també considera que "tant el fiscal com el jutge s'han excedit una mica fent desfilar a 70 o 80 alcaldes". L'alcaldessa creu que "és una situació insòlita" que no entén "tenint en compte les assignacions que podia donar la Federació de Municipis de Catalunya per la responsabilitat que assumien". En el seu cas, entre 2004 i 2007, anys en què va formar part de l'FMC, va percebre uns 130 euros al mes que sempre havia declarat.

Finalment, Conxita Campoy també ha volgut destacar que "no és de rebut haver estat en boca dels mitjans de comunicació com a imputada" i que el cas "ha agafat una dimensió equivocada". A més, ha lamentat que no s'hagi fet el mateix tractament informatiu de tots els càrrecs que s'han vist afectats per aquest procés, sinó que hagin sortit uns més que d'altres als mitjans.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits