malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader va respondre totes les preguntes que li van plantejar els ciutadans. Foto: Ona Malgrat.

L'alcaldable socialista Joan Mercader es compromet a respondre les preguntes dels ciutadans públicament cada tres mesos

Joan Mercader va respondre les preguntes que li van plantejar els ciutadans i ciutadanes en un acte públic diumenge passat a l'Arxiu Municipal. El turisme, les platges, el tram zero de la riera, la xenofòbia, el projecte de millora del cementiri o la cultura van ser alguns dels temes pels quals van mostrar inquietud els assistents a l'acte. Mercader va avançar també que el PSC inclourà al seu programa electoral les obres de millora dels carrers Llibertat i Sant Elm.Publicat:
17-03-2015 / 12:23:37
Actualitzat:
17-03-2015 / 12:42:27

Unes 80 persones es van apropar diumenge a l'Arxiu Muncipal per proposar diverses qüestions al candidat socialista Joan Mercader. L'alcaldable del PSC va respondre totes les preguntes, que estaven relacionades amb temes diversos que anaven des del turisme a la xenofòbia, passant per actuacions com el tram zero de la riera, el projecte de millora del cementiri, la xenofòbia o la possibilitat de crear un cos de protecció civil.

Mercader va destacar que la política actual ha de recuperar "la proximitat i la confiança" dels ciutadans. L'alcaldable socialista va afegir que l'acte de diumenge va servir, juntament amb el porta a porta que du a terme, per conèixer les inquietuds dels malgratencs i malgratenques i incloure-les al programa electoral per ajustar-lo "a les necessitats reals del poble". Mercader, a més, s'ha compromès a programar un acte obert al públic cada tres mesos si és alcalde.

En el transcurs de l'acte de diumenge, Mercader va avançar també que el PSC inclouria al seu programa electoral les obres de millora dels carrers Llibertat i Sant Elm. El candidat socialista va dir que "aquests carrers necessiten una renovació total" i que "tornaran a presentar el projecte actualitzat als veïns i escoltaran les seves necessitats".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits