malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat es promociona a Berlín

Malgrat de Mar participarà a la fira de turisme ITB de Berlín, una de les més importants del sector. Des d'aquest dimecres i fins diumenge, Malgrat Turisme SL promocionarà el municipi des del mostrador de la Diputació de Barcelona a l'estand de Catalunya. La fira també servirà per fer contactes i estrenar nou material.Publicat:
03-03-2015 / 08:20:21
Actualitzat:
03-03-2015 / 08:49:56

La fira de turisme ITB de Berlín obrirà les portes demà als professionals del sector. Fins divendres, Malgrat Turisme SL mantindrà diverses reunions amb tour operadors i agències petites que els tècnics de l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona han planificat prèviament. Dissabte i diumenge la fira s'obrirà al públic en general.

Malgrat de Mar, que compartirà mostrador amb Calella, Sitges i la comarca del Berguedà, es promocionarà com a destinació de turisme familiar que, juntament amb el sol i platja i la proximitat amb ciutats com Girona i Barcelona, també ofereix rutes culturals i de natura. En aquest sentit, Ester Gil, gerent de Malgrat Turisme SL, ha explicat que a Berlín donaran a conèixer els tres camins que es van senyalitzar a mitjans de l'any passat: el del Delta de la Tordera, el de Santa Rita i el de les Mines de Can Palomeres.

L'empresa pública també promocionarà el Festival Internacional de Bandes de Música a la capital alemanya. De fet, Gil ha detallat que una de les primeres reunions que mantindran serà amb els responsables d'una federació de bandes de Polònia.

Com a novetat, a més, Malgrat Turisme SL oferirà tot el material de promoció en unes carpetes noves. Segons Gil, "les han fet el més atractives possible" i han de ser "la carta de presentació de Malgrat de Mar a les fires".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits