malgratcomunicacio.cat

En directe


Instal·len una zona per fer exercici a l'aire lliure al Passeig de Mar

L'Ajuntament ha creat una zona per fer exercici a l'aire lliure al Passeig de Mar, just a davant de l'estació de trens. Aquest espai vol donar continuïtat als circuits d'esport i salut que hi ha al Passeig de Mar, Can Campassol i Can Palomeres, per això es preveu instal·lar-ne més en altres punts del municipi.Publicat:
16-01-2015 / 10:21:38
Actualitzat:
16-01-2015 / 10:30:41

Just a davant de l'estació de trens, al Passeig de Mar, s'ha col·locat una bicleta elíptica i un banc d'abdominals. Aquestes màquines per fer esport estan pensades per a la gent gran, però són obertes a tothom.

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha explicat que l'Ajuntament ha comprat aquestes dues màquines per ampliar l'oferta per fer esport i salut a l'aire lliure i és una prova pilot per veure l'acceptació. En aquest sentit, el regidor ha afegit que la iniciativa està tenint molt bona acceptació i que per això, s'està valorant l'opció d'instal·lar-ne més.

Pel que fa als circuits de salut i esport, l'Ajuntament ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona per col·locar-ne de nous a les places de Les Puntaires i Rossend Giol i Figuerola. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits