malgratcomunicacio.cat

En directe

Jordi Medina és actualment regidor d'ICV-EUiA. Foto: Malgrat Comuniació.

Jordi Medina torna a encapçalar la llista d'ICV-EUiA per les municipals

L'assemblea de la coalició va decidir ahir per unanimitat que Jordi Medina, actual regidor ecosocialista, repetís al capdamunt de la llista. L'objectiu principal d'ICV-EUiA és "impulsar una alternativa d'esquerres real al municipi que prioritzi actuacions, propostes i mesures vinculades a l'àmbit social".Publicat:
15-01-2015 / 11:59:52
Actualitzat:
15-01-2015 / 13:40:10

Jordi Medina ha explicat que aquests quatre anys a l'oposició "han estat molt durs", però que ara "s'obre una oportunitat de poder treballar" perquè "aquest Ajuntament que ve serà totalment diferent al que hi ha". Medina creu que després de les eleccions del maig el panorama polític local farà un canvi radical i que ICV-EUiA "s'hi intentarà sumar".

El cap de llista ecosocialista preveu que hi haurà moltes propostes entre les quals poder triar en les eleccions municpials d'enguany i que aquesta situació "pot donar el vot molt repartit i fer que sigui necessària la suma de moltes forces" per tirar endavant "un projecte social que escolti la gent".

En relació a la llista definitiva que presentarà ICV-EUiA al maig, Medina ha explicat que "encara hi ha temps" per a elaborar-la i que ho anunciaran més endavant. El programa de la coalició podria començar a perfilar-se al febrer.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits