malgratcomunicacio.cat

En directe

El radar s'ha instal·lat a l'avinguda de la Costa Brava. Foto: Policia Local Malgrat.

Instal·len un radar preventiu a l'avinguda de la Costa Brava

La Policia Local va col·locar dijous passat un radar en sentit Barcelona a l'avinguda de la Costa Brava. Es tracta d'un radar informatiu, no sancionador, per reduir el nombre d'accidents i infraccions.Publicat:
09-12-2014 / 11:14:17
Actualitzat:
09-12-2014 / 11:17:46

L'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha explicat que es tracta d'un radar informatiu que s'ha instal·lat per prevenir infraccions i per evitar accidents de trànsit. La idea és conscienciar als conductors de la velocitat a la que circulen i en cas que superin el límit permès, la redueixin. Joaquim Martínez ha detallat que el radar s'ha instal·lat a l'avinguda de la Costa Brava, perquè és una de les vies que té més trànsit de vehicles i de vianants, i alhora és un dels punts on s'ha produït més accidents i atropellaments. 

El radar que s'ha instal·lat, que ha estat comprat per l'Ajuntament, s'ha col·locat en sentit Barcelona. La Policia Local té previst anar canviant el radar d'ubicació. Properament, la Diputació de Barcelona instal·larà un altre radar a l'avinguda Costa Brava, en sentit Blanes.   

L'inspector de la Policia Local ha manifestat que amb aquesta acció Malgrat de Mar ha entrat en una prova pilot que la Diputació de Barcelona portarà a terme a diferents municipis.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits