malgratcomunicacio.cat

En directe


Neus Serra (CiU) assegura que les obres del pavelló porten un retard de dos mesos

La portaveu de CiU a Malgrat de Mar ha visitat les obres de rehabilitació del pavelló municipal d'esports de l'Avinguda Tarragona. Serra ha destacat que les obres no acabaran fins al febrer i que és possible que el servei de bar se suprimeixi per poder habilitar a l'equipament totes les sortides d'emergència que calen.Publicat:
10-11-2014 / 10:55:08
Actualitzat:
10-11-2014 / 13:11:42

La portaveu convergent Neus Serra ha desmentit a Ona Malgrat que les obres del pavelló avancin a bon ritme, tal i com va anunciar la regidora d'Esports, Ana Vega, fa quinze dies. Serra, que ha pogut visitar els treballs recentment, ha explicat que, tot i que "s'han hagut de fer més reforçaments a l'estrucutra dels que estaven previstos", "l'inici de l'obra es va retardar molt sense cap causa justificada" i que, per tant, l'obra no estarà acacaba el 16 de desembre, sinó que els treballs s'allargaran fins al febrer del 2015 "com a mínim".

Serra també ha detallat la situació actual de la rehabilitació del pavelló. Ha dit que en aquests moments es treballa en el canvi de la coberta, en la construcció d'una passera per facilitar el manteniment de l'equipament i en les sortides d'emergència que falten. Els tècnics estudien la possibilitat de col·locar-ne una on hi havia fins ara el bar i això comportaria, segons Serra, la supressió del servei.

Finalment, la regidora convergent ha recordat que si les obres de rehabilitació del pavelló es duen a terme és "gràcies a Convergència i Unió" perquè, a banda d'incloure-ho al programa electoral, CiU va demanar-ho "com a condició per aprovar el pressupost del 2012". Serra assegura que Vega "defensava, abans d'acabar l'anterior mandat, que es faria un pavelló nou" i que, quan va veure que no es podia, "es va sumar a la proposta de CiU de rehabilitar l'equipament". La regidora també ha afegit que si els vestidors no es poden reformar és perquè la regidora d'Esports no ha presentat una modificació pressupostària amb els diners que calen per a dur a terme aquests treballs.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits