malgratcomunicacio.cat

En directe


El Correllengua omple de jocs i desitjos per la llengua la plaça de Ca l'Arnau

El Correllengua 2014 ha passat per Malgrat de Mar aquest cap de setmana. L'activitat ha comptat amb la projecció d'una pel·lícula, una cercavila amb els gegants, una exposició de desitjos i jocs per la mainada.Publicat:
27-10-2014 / 14:26:46
Actualitzat:
28-10-2014 / 08:05:06

Les activitats del Correllengua a Malgrat van començar divendres amb la projecció de la pel·lícula Què ens passa valencians!?, que va comptar amb la presència d'Alina Moser, protagonista del film. Els actes van continuar ahir diumenge amb una cercavila amb els gegants i la Colla de Diables Raptenatsinfernals, jocs a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, un tastet de coques de les Tietes de Malgrat i l'exposició Un desig per la llengua.

Assumpta Mercader, membre de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, ha explicat que el Correllengua persegueix l'objectiu de difondre l'ús de la llengua i promoure la cultura popular dels indrets de parla catalana. Mercader ha destacat el paper de les entitats i establiments locals que han ajudat a organitzar el Correllengua a Malgrat i els ha agraït la seva participació.

El Correllengua s'organitza des de fa 18 anys amb l'objectiu de difondre l'ús de la llengua i promoure la cultura popular dels indrets de parla catalana. És una iniciativa lúdica, festiva i participativa que promou la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana. El Correllengua 2014 està dedicat a la poetessa i activista Maria-Mercè Marçal pel seu compromís amb el país, la llengua i els drets de la dona. És la primera vegada que la CAL decideix dedicar el Correllengua de manera monogràfia a una dona.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits