malgratcomunicacio.cat

En directe

Els vermut amb els gegants va comptar amb la presència d'en Nicolau i la Rita. Foto: Ona Malgrat.

La colla gegantera necessita portadors

La Colla de Geganters va organitzar dissabte un vermut al Centre Cívic per engrescar la gent a unir-se a l'entitat. Alguns dels seus membres van explicar que la colla és oberta a tothom i que els calen portadors, sobretot ara que en Bernat Estornell ha estat escollit gegant hereu del Maresme i hauran de participar en més sortides.Publicat:
27-10-2014 / 11:10:18
Actualitzat:
27-10-2014 / 11:58:01

En el transcurs del vermut, els membres de la Colla de Geganters van explicar què fa l'entitat i com s'organitzen les sortides, qui són els gegants de Malgrat i quines característiques tenen, entre d'altres. També van donar l'oportunitat als assistents de fer de portadors per un dia i provar d'aixecar la Rita i en Nicolau.

La cap de colla, Assumpta Cárceles, va destacar que els "falta gent que pugui portar els gegants", sobretot ara que en Bernat Estornell ha estat escollit gegant hereu del Maresme i haurà de participar en nombroses trobades. També va animar els malgratencs i malgratenques a formar part de l'entitat. La cap de colla va assegurar que "en cap cas són una entitat tancada", sinó just al contrari. Cárceles va assegurar que a la colla "hi ha lloc per a tothom, des de músics a portadors" i que "no cal tenir característiques físiques especials per poder portar un gegant".

Els geganters van avançar també al vermut de dissabte que tenen previst dur a terme diversos tallers i activitats per commemorar el seu 25è aniversari, que tindrà lloc l'any vinent. Una de les propostes que han pensat és una exposició amb tots els records que han anat recollint en les trobades en les quals han pres part des de 1990.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits