malgratcomunicacio.cat

En directe


El PSC critica que l'oposició aprovi ara les subvencions a les entitats

Els socialistes no entenen perquè CiU i ICV-EUiA han votat a favor de les bases que regulen les subvencions i ERC s'ha abstingut i, en canvi, "van posar tots els entrebancs a l'hora d'aprovar el pressupost".Publicat:
14-10-2014 / 11:08:21
Actualitzat:
14-10-2014 / 11:40:06

El PSC exposa en un comunicat que "tant l'equip de govern com el poble han viscut les conseqüències d'un pressupost prorrogat" que, entre d'altres coses, els ha obligat a "aturar inversions". Els socialistes asseguren que l'oposició "només s'esforça pel poble posant pals a les rodes en allò que funciona correctament".

El partit explica, però, que "amb la gestió econòmica de l'equip de govern s'ha aconseguit disposar dels recursos que han permès poder presentar al ple municipal les bases que regulen les subvencions d'enguany", tal i com s'havia compromès.

El PSC també recorda en el mateix comunicat que l'Ajuntament de Malgrat "no només paga a 30 dies com marca la llei, sinó que ho fa a una mitjana de 19,5 dies" i que "el 99,9% de les factures es paguen en els terminis reglamentaris". Els socialistes destaquen el rigor del govern a l'hora d'assolir els compromisos i la seva bona gestió dels diners públics.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits