malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge d'arxiu del Pla de Grau.

Els Mossos d'Esquadra engeguen una campanya per combatre els robatoris al Pla de Grau

La policia ha intensificat la vigilància a les zones agrícoles de l'Alt Maresme amb l'objectiu d'acabar amb els robatoris de maquinària agrícola, eines i estris metàl·lics. Aquest dispositiu de seguretat dels Mossos d'Esquadra s'afegeix a Malgrat al que la Policia Local ja du a terme de fa temps. També compta amb la participació dels pagesos.Publicat:
29-08-2014 / 10:02:02
Actualitzat:
29-08-2014 / 14:24:25

Els Mossos d'Esquadra han intensificat la vigilància policial a les zones de conreu afectades pels robatoris. El Pla de Grau de Malgrat de Mar és un dels espais agrícoles que s'ha inclòs en aquesta campanya preventiva, que ha planificat dispositius tant uniformats com de paisà. A més, s'ha decidit incrementar les inspeccions a les deixalleries perquè, segons la policia, "els autors d'aquests robatoris acostumen a revendre el material sostret en aquests establiments".

La campanya de prevenció que ha engegat la policia autonòmica també compta amb la col·laboració dels pagesos. Els Mossos d'Esquadra intenten consolidar els canals de comunicació amb cooperatives i associacions amb l'objectiu d'agilitar al màxim l'intercanvi d'informació.

 

La Policia Local vigila el Pla de Grau dia i nit

El regidor de Seguretat Ciutadana, Valentín Rodríguez, ha explicat que la Policia Local de Malgrat de Mar "compleix la vigilància preventiva del Pla de Grau des de fa anys" i que ho fa "dia a dia". Rodríguez ha admès que vigilar aquesta zona agrícola "és molt difícil" perquè és molt extensa, però que el "contacte continu" que hi ha entre pagesos, el vigilant de la zona i la policia facilita la tasca.

Valentín Rodríguez també ha assegurat que ara mateix els robatoris al Pla de Grau no són un motiu d'alerta.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits